+31 76 - 5331331

Glasvezel Beetgumermolen

In Beetgumermolen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Bitgummole (Friesland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie? Dan kunt u hiervoor de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Beetgumermolen

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Beetgumermolen komt een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...


Beetgumermolen maakt onderdeel uit van de gemeente Waadhoeke