+31 76 - 5331331

Glasvezel Oude Waag in Beesd

Op het bedrijventerrein Oude Waag in Beesd is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op Oude Waag

Voor elke locatie in Oude Waag gelden unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Oude Waag? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Oude Waag aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.