+31 76 - 5331331

Glasvezel Technoport Europe in Beek

Op het bedrijventerrein Technoport Europe in Beek is enkele jaren geleden een glasvezel netwerk aangelegd. Op dit glasvezel netwerk kunnen bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het kiezen van een geschikte glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Indien gewenst kan IP Visie deze routers leveren en installeren. Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel heeft u keuze uit een drietal opties wat de glasvezelrouter betreft.

  • Kooprouter:
    Een kooprouter houdt in dat u eigenaar wordt van de router door een eenmalig bedrag hiervoor te betalen. De router wordt werkend opgeleverd met standaardinstellingen, waarna u de eigenaar wordt van de router en ook zelf verantwoordelijk bent voor een correcte werking van het apparaat. Hierbij bent u uiteraard vrij om de router naar eigen inzicht e configureren.

  • Managed router:
    Managed glasvezelrouters blijven eigendom van IP Visie. Voor het gebruik van deze router betaalt u een maandelijks bedrag. IP Visie is hierbij verantwoordelijk voor een correcte werking van de router. U heeft bij een Managed router geen toegang tot het apparaat en het is ook niet mogelijk om de standaardinstellingen aan te laten passen.

  • Routerloos:
    Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel is het niet verplicht om een router bij IP Visie af te nemen. Indien uw eigen systeembeheerder een glasvezelrouter kan aanleveren, dan is dit uiteraard mogelijk. Houdt er echter wel rekening mee dat een glasvezelrouter aan een aantal specificaties moet voldoen voor een correcte werking. Neem deze specificaties door met uw systeembeheerder.