Glasvezel Businesspark Aviation Valley in Beek

Op het Businesspark Aviation Valley in Beek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Langs de oostzijde van de startbaan van Maastricht-Aachen Airport ligt het Businesspark Aviation Valley. Het businesspark ligt strategisch middenin de euregio van Zuid-Limburg, waardoor diverse steden in zowel Nederland, Duitsland als België goed binnen handbereik liggen. Het bedrijventerrein ligt dichtbij de autosnelweg A2, die dé verbinding vormt met de Randstad en verschillende landen binnen de EU zoals Frankrijk en Luxemburg. Businesspark Aviation Valley is in samenwerking met Maastricht-Aachen Airport tot stand gekomen en moet de functie van de luchthaven van Maastricht gaan versterken. Businesspark Aviation Valley beschikt over een oppervlakte van circa 57 hectare.

Meer informatie over het Businesspark Aviation Valley is beschikbaar op: www.aviation-valley.nl

Maastricht-Aachen Airport

Businesspark Aviation Valley ligt pal naast een van de grotere, regionale luchthavens van Nederland. Maastricht-Aachen Airport is grotendeels eigendom van de provincie Limburg en is al sinds de jaren '40 een actieve luchthaven binnen Limburg. Maastricht-Aachen Airport wordt met name gebruikt voor de general-aviation (kleine luchtvaart), maar ook verschillende luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanaf deze luchthaven naar diverse bestemmingen in Europa. Hierdoor is reizen en vliegen vanaf de luchthaven en het businesspark ideaal te combineren.

Glasvezel Businesspark Aviation Valley

Het parkmanagement van Aviation Valley is momenteel bezig om het al hoogwaardige bedrijventerrein nóg meer kwaliteit te geven. Zo zal er extra water in het riool worden vastgehouden als bluswater voor de aanwezige bedrijven op het businesspark. Maar met de komst van een eigen glasvezelnetwerk zal Businesspark Aviation Valley ervoor zorgen dat alle gevestigde bedrijven kunnen genieten van supersnel internet.