+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark Aviation Valley in Beek

Op het Businesspark Aviation Valley in Beek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel Businesspark Aviation Valley

Het parkmanagement van Aviation Valley is momenteel bezig om het al hoogwaardige bedrijventerrein nóg meer kwaliteit te geven. Het Businesspark heeft reeds de mantelbuizen aangelegd voor het toekomstige glasvezelnetwerk. Met de komst van dit glasvezelnetwerk zullen alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijven tegen gunstige tarieven kunnen profiteren van razendsnel internet.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Businesspark Aviation Valley

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zult u een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u over uw verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient u op te geven in de aanvraag. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te schaffen, dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP Bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nóg veel meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Diensten kunnen worden gestapeld of aangepast totdat de capaciteit van 1 Gbit/s over de glasvezel access is bereikt.