+31 76 - 5331331

Glasvezel Beekerhoek in Beek

Op het bedrijventerrein Beekerhoek in Beek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Uw telefoonverkeer kan op een veilige en betrouwbare manier worden afgehandeld via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele breedbandverbinding worden data en telefonie hierbij getransporteerd. IP Visie biedt de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Zo kunt u al van de voordelen van VoIP door uw huidige telefooncentrale uit te rusten met een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u van deze functionaliteit toch gebruik te maken? Dan kunt u met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale huren.

Een glasvezelverbinding op bedrijventerrein Beekerhoek delen

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Een van de deelnemers zal hierbij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van zowel de eenmalige als maandelijkse kosten. Gebruikelijk is dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Wanneer u een glasvezelverbinding doet delen is het zo dat de het verbruik van de overige deelnemers geen invloed heeft op uw internetsnelheid. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren licht zal u nooit snelheidsverlies ondervinden door het gebruik van uw buren, zelfs niet als hierbij de volledige bandbreedte wordt opgebruikt.