+31 76 - 5331331

Glasvezel Bemmer in Beek en Donk

Op het bedrijventerrein Bemmer in Beek en Donk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Bemmer

In Bemmer zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Bemmer is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.