+31 76 - 5331331

Glasvezel Beek en Donk

In Beek en Donk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Beek en Donk

In Beek en Donk ligt een glasvezelnetwerk. Dit netwerk start vanuit de centrale aan de Otterweg. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor zowel particulieren als bedrijven gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Beek en Donk

Beek en Donk beschikt over twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Daarnaast bieden de glasvezelvoorzieningen op deze bedrijventerreinen ook uitstekende mogelijkheden voor collectieve camerabewaking, mede omdat dankzij de glasvezelverbinding camerabeelden haarscherp naar een meldkamer gestuurd kunnen worden om zo snel op calamiteiten te reageren.

Bemmer

Bedrijventerrein Bemmer beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is gerealiseerd door een initiatief van Stichting Parkmanagement Laarbeek (SPL). Het doel van SPL is om de bedrijventerreinen in de gemeente toekomstbestendig te maken, mede door de aanleg van glasvezel. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op het netwerk worden aangesloten.

Beekerheide

Bedrijventerrein Beekerheide ligt ook een glasvezelnetwerk. Op vrijwel het gehele terrein zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor aansluitingen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden gerealiseerd kunnen worden.

Zekerheid op de up-time van uw verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u continu in verbinding staat met het internet? Dan biedt een redundant uitgevoerde verbinding een uitstekende uitkomst. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van twee verbindingen van verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten van redundantie en weten welke vormen van redundantie wel of juist niet aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Beek en Donk maakt onderdeel uit van de gemeente Laarbeek