+31 76 - 5331331

Glasvezel Beek

In Beek (Limburg) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Beek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Beek

Beek beschikt over een uitgebreid glasvezelnetwerk. Vanaf de centrale aan de Olterdissenstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen. In 2013 is het glasvezelnetwerk in Beek gerealiseerd, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Beek

In Beek zijn er een drietal bedrijventerreinen aanwezig. Deze bedrijventerreinen beschikken allemaal over een eigen glasvezelnetwerk waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Met een zakelijke glasvezelaansluiting beschikt u niet alleen over snel internet, maar ook over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten.

Technoport Europe

Op Technoport Europe is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Het terrein is enkele jaren geleden voorzien van een eigen glasvezelnetwerk. Op dit glasvezelnetwerk kunnen alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten worden. Technoport Europe ligt vrijwel direct aan de luchthaven Maastricht Aachen Airport en is Technoport Europe voorzien van het keurmerk "Veilig Ondernemen".

Businesspark Aviation Valley

Op het Businesspark Aviation Valley ligt ook een glasvezelnetwerk. Op het businesspark is er centraal parkmanagement aanwezig, waarbij een glasvezelaansluiting standaard in het basispakket is inbegrepen. Hierdoor zijn er niet alleen overal op het terrein, maar ook in vrijwel ieder pand glasvezelvoorzieningen aanwezig waardoor er eenvoudig glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden. Businesspark Aviation Valley heeft een unieke ligging nabij de cargoterminals van Maastricht Aachen Airport. Dankzij deze unieke en centrale ligging in Limburg is de (internationale) bereikbaarheid van het terrein via zowel de weg als de lucht en het spoor uitstekend.

Beekerhoek

Op bedrijventerrein Beekerhoek is er eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Dit "open" glasvezelnetwerk is in 2016 gerealiseerd. Dankzij dit netwerk ontstaan er vrijwel overal op het terrein mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.