+31 76 - 5331331

Glasvezel Beegden

In Beegden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Beegden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Beegden bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding in Beegden

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.


Beegden maakt onderdeel uit van de gemeente Maasgouw