+31 76 - 5331331

Glasvezel Boterdiep in Bedum

Op het bedrijventerrein Boterdiep in Bedum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Boterdiep

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie.

Snelheid van Zakelijk glasvezel

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn symmetrisch uitgevoerd. Met symmetrisch wordt bedoeld dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid van de glasvezelverbinding aan elkaar gelijk zijn, dit in tegenstelling tot ADSL of VDSL waarbij de downloadsnelheid vele malen hoger is dan de uploadsnelheid. Het hebben van een hoge uploadsnelheid is een must voor bedrijven die werkzaam zijn in de Cloud. Doordat u met Zakelijk glasvezel over een hoge uploadsnelheid beschikt kunt u ongestoord en zonder hierop te hoeven wachten volop gebruik maken van onlinediensten, waarbij u met dezelfde snelheid bestanden binnenhaalt, maar ook doet versturen.