Glasvezel Bedum

In Bedum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bedum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bedum

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bedum, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Boterdiep
  • DOMO terrein

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Standaard beschikt een zakelijke glasvezelverbinding over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten- en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar 10 Gbit/s.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.


Bedum maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland