Glasvezel Bedum

In Bedum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bedum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bedum

In Bedum zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Een zakelijke glasvezelverbinding is met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL,- VDSL of kabelverbinding.

Boterdiep

Op bedrijvenpark Boterdiep zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

DOMO terrein

Bedrijven die op het DOMO terrein gevestigd zijn kunnen ook van glasvezel gebruikmaken om zo te beschikken over een razendsnelle internetverbinding.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Standaard beschikt een zakelijke glasvezelverbinding over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten- en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar 10 Gbit/s.

Zakelijke glasvezelverbinding in Bedum aanvragen

Wanneer u een zakelijke glasvezelverbinding doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient in de aanvraag ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een Managed of Unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Bedum maakt onderdeel uit van de gemeente Het Hogeland