+31 76 - 5331331

Glasvezel De Bunder in Bavel

Op het bedrijventerrein de Bunder in Bavel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Bunder

Elk bedrijfspand op bedrijventerrein de Bunder kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein de Bunder, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op de Bunder

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting op de Bunder. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.