Glasvezel Bavel

In Bavel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Bavel beschikt nog niet over een eigen glasvezelring, maar bedrijven kunnen toch op individuele basis worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bavel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk glasvezeltarieven in Bavel

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, zo ook in Bavel. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Bavel, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Glasvezel in Bavel aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.