Glasvezel Bavel

In Bavel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bavel beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor vrijwel overal snelle internet verbindingen gerealiseerd kunnen worden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bavel die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Bunder.

Zakelijk glasvezeltarieven in Bavel

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, zo ook in Bavel. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen.

Glasvezel in Bavel aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens, waaronder bedrijfs- en locatiegegevens, vragen. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Indien u extra IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

VDSL

KPN heeft onlangs in Bavel de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken in combinatie met een uitbreiding van de wijkcentrale kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internetverbinding over koper. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er nu snelheden worden bereikt tot 100 Mbit/s voor de download en 10 Mbit/s voor de upload. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.