+31 76 - 5331331

Glasvezel Harselaar in Barneveld

Op bedrijventerrein de Harselaar in Barneveld ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor de Harselaar West-West en de Harselaar West-West II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Als uw bedrijf op een glasvezelnetwerk is aangesloten, dan beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Glasvezelverbindingen zijn in principe symmetrisch van aard. Dit betekent dat uw uploadsnelheid even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Daarnaast is een zakelijke glasvezelverbinding modulair en schaalbaar van opbouw waardoor u slechts een verbinding nodig heeft om uw gewenste diensten van af te nemen. Samen met een up-time van wel 99,9% maakt dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt binnen uw organisatie.

Zakelijk Glasvezel op de Harselaar aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zult u ook in de aanvraag moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. In de aanvraag kan ook worden opgegeven of u extra (vaste) IPv4 adressen wenst af te nemen. Betreft een glasvezelrouter heeft u de keuze uit een managed of unmanaged variant. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bedrijventerrein de Harselaar heeft een regionale functie en ligt duidelijk waarneembaar langs de A1.

glasvezel op bedrijventerrein de Harselaar in Barneveld