+31 76 - 5331331

Glasvezel De Briellaerd in Barneveld

Op bedrijventerrein de Briellaerd in Barneveld is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten. Daarnaast is het mogelijk om meerdere services af te nemen over dezelfde verbinding, doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar zijn van opbouw. Is de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kunt u bij IP Visie deze capaciteit laten verhogen tegen een meerprijs tot wel 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Briellaerd

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn op bedrijventerrein de Briellaerd uniek per locatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel worden vastgesteld aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat deze aantrekkelijker uitvallen als uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden verbonden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie.