+31 76 - 5331331

Glasvezel Barneveld

In Barneveld zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. Barneveld beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel binnen de gemeente overal eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Barneveld die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Barneveld

De KPN centrale aan de Krommestraat vormt het hart van de Barneveldse digitale infrastructuur. Vanuit deze locatie vertrekken diverse glasvezelkabels in ringen door de gemeente en ontsluiten op deze manier de diverse woonwijken en de bedrijventerreinen. Barneveld maakt deel uit van het Regio Foodvalley project. Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Glasvezel tarieven in Barneveld

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezel netwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de eenmalige aansluitkosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. 
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.

Overige locaties in Barneveld

Boveneinde, De Koot, Drieenhuizen, De Lors, Esveld, Garderbroek, Vliegersveld, Rootselaar, Kallenbroek, De Vaarst, Moorst, Norschoten, Ouwendorp, De Brielaerd, Beekakkers, Burgthoven, De Glind, Stroe, Terschuur en Wessel