Glasvezel Barneveld

In Barneveld zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Barneveld beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel binnen de gemeente overal eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Barneveld

De centrale aan de Krommestraat vormt het hart van de Barneveldse digitale infrastructuur. Vanuit deze locatie vertrekken diverse glasvezelkabels in ringen door de gemeente en ontsluiten op deze manier de diverse woonwijken en de bedrijventerreinen. Barneveld maakt deel uit van het Regio Foodvalley project. Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Barneveld beschikt over meerdere bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel biedt naast een razendsnelle internetaansluiting, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s, ook een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

de Harselaar

Op bedrijventerrein de Harselaar ligt al vele jaren een uitgebreid glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities op dit netwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein de Harselaar bestaat uit de gedeelten Harselaar-West West en Harselaar Zuid.

glasvezel op bedrijventerrein de Harselaar in Barneveld

Overige locaties in Barneveld

Naast het grootste bedrijventerreinen zijn er ook op andere bedrijvenlocaties mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op de Briellaerd, de Valk en Columbiz Park gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Glasvezel tarieven in Barneveld

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezel netwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de eenmalige aansluitkosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Overige locaties

Boveneinde, De Koot, Drieenhuizen, De Lors, Esveld, Garderbroek, Vliegersveld, Rootselaar, Kallenbroek, De Vaarst, Moorst, Norschoten, Ouwendorp, Beekakkers, Burgthoven, De Glind, Stroe, Terschuur en Wessel