+31 76 - 5331331

Glasvezel Ziedewij in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Ziedewij in Barendrecht is jaren terug al een glasvezel netwerk aangelegd. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel in alle straten van het bedrijventerrein tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Ziedewij bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. In de aanvraag zult u moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een unmanaged of managed glasvezelrouter wenst te gebruiken. Wenst u extra (vaste) IP adressen af te nemen? Dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met een diversiteit aan aanvullende diensten. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet langer toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om deze capaciteit tegen een meerprijs te verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Bedrijventerrein Ziedewij