+31 76 - 5331331

Glasvezel Veren Ambacht in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Veren Ambacht in Barendrecht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Verenambacht kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wilt u gebruik maken van de voordelen van VoIP? Dan kunt u uw telefooncentrale uitrusten met een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u toch van VoIP gebruik te kunnen maken? Dan kunt u met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

  • Meer capaciteit
  • Flexibel
  • Een kwalitatief beter signaal
  • Integratie met ERP en CRM

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Veren Ambacht

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. De reden hiervoor is dat er veel komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op een glasvezelnetwerk. Zo bestaat het proces van aanvraag tot oplevering wel uit 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn bijvoorbeeld factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Bedrijventerrein Veren Ambacht