+31 76 - 5331331

Glasvezel Vaanpark in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Vaanpark in Barendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Vaanpark aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Redundante glasvezelverbinding op bedrijventerrein Vaanpark

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk.