+31 76 - 5331331

Glasvezel Kilweg in Barendrecht

Op het bedrijventerrein aan de Kilweg in Barendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op de Kilweg

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen kan ervoor worden gekozen om deze te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel-access. In de meeste gevallen rekent de hoofdcontractant een deel van de kosten door naar de overige partijen. Alle diensten die worden afgenomen door partijen staan los van elkaar en zijn ook afgeschermd.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service (QoS). Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.