+31 76 - 5331331

Glasvezel Gebroken Meeldijk in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Gebroken Meeldijk in Barendrecht ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Gebroken Meeldijk

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Gebroken Meeldijk kent net zoals in de rest van Nederland zijn eigen unieke glasvezeltarieven per bedrijfslocatie. Deze tarieven komen tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt te bepalen. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit als blijkt dat uw pand gemakkelijk kan worden verbonden aan het glasvezelnetwerk. Nieuwsgierig naar de geldende tarieven van Zakelijk Glasvezel en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Gebroken Meeldijk? Voer dan een Postcodecheck uit voor meer inzicht.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om gemakkelijk uw bedrijfsvestigingen te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Bedrijfsvestigingen kunnen op meerdere manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk gemakkelijker doordat u beschikt over een directe koppeling naar uw patchkast via een VLAN.

Bedrijventerrein Gebroken Meeldijk