+31 76 - 5331331

Glasvezel Eerste Barendrechtseweg in Barendrecht

Op het bedrijventerrein aan de Eerste Barendrechtseweg in Barendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel aan de Eerste Barendrechtseweg

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Aan de Eerste Barendrechtseweg komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als bouwvak, vorst, gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen en meer...

Aanvullende glasvezeldiensten

Over een glasvezelaansluiting wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. Dankzij de modulaire opbouw van glasvezelverbindingen kunt u verschillende diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.