+31 76 - 5331331

Glasvezel Dierenstein in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Dierenstein in Barendrecht ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Het is mogelijk om op een glasvezelverbinding uitermate hoge internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s en hoger. Daarnaast is bij Zakelijk Glasvezel niet alleen uw downloadsnelheid hoog. Doordat glasvezelverbindingen symmetrisch van aard zijn is de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Een glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Dierenstein

Bent u met meerdere partijen in één bedrijfspand gevestigd? Dan is he t mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en voor het betalen van de eenmalige en maandelijkse kosten. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie. Hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Bedrijventerrein Dierenstein