+31 76 - 5331331

Glasvezel Cornelisland in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Cornelisland in Barendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contracttermijn.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Cornelisland

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.