Glasvezel Bijdorp in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Bijdorp in Barendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Bijdorp

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Bijdorp een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Bijdorp

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Bijdorp een hoop komt kijken. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck