+31 76 - 5331331

Glasvezel Bijdorp in Barendrecht

Op het bedrijventerrein Bijdorp in Barendrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd op bedrijventerrein Bijdorp

Om een nieuwe glasvezel-access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting op Bijdorp een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan er met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op een geografisch gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. Daarnaast kunnen onze adviseurs u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.