Glasvezel Barendrecht

In Barendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste capaciteit voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Barendrecht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Zuid-Holland ligt Barendrecht. Barendrecht is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt ongeveer 47.820 inwoners. Barendrecht is op het eiland IJsselmonde gelegen en maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Barendrecht heeft een spoorbundeling die bestaat uit wel 9 sporen. De tunnel genaamd 'Kap van Barendrecht' overkluist deze sporenbundel. Door deze spoorbundeling beschikt Barendrecht over goede faciliteiten voor het openbaar vervoer. Barendrecht is zowel per trein, bus als tram uitstekend bereikbaar. Natuurlijk is Barendrecht ook goed met de auto bereikbaar via de A15 en de A29.

Meer informatie over glasvezel in Barendrecht

Het Barendrechtse netwerk is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Kerkweg. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen richting de woonwijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal goede breedband mogelijkheden zijn zowel op basis van koper en glasvezel. Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een capaciteit van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Voordelen van glasvezel op een rij

 

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. 
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.

Glasvezel tarieven in Barendrecht

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de aansluitkosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.