Glasvezel Barendrecht

In Barendrecht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Barendrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Barendrecht

Het Barendrechtse netwerk is opgebouwd vanuit de centrale aan de Kerkweg. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen richting de woonwijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal goede breedband mogelijkheden zijn zowel op basis van koper en glasvezel. Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een capaciteit van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Barendrecht

Barendrecht beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er dankzij het uitgebreide glasvezelnetwerk van Barendrecht ruim voldoende mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren. Zakelijk Glasvezel is uiterst stabiel en betrouwbaar en kent een zeer hoge up-time. Bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben beamen dat zij vrijwel nooit last hebben van storingen en-/of onderbrekingen.

Vaanpark

Het Vaanpark bestaat uit de gedeelten Vaanpark I, II, III en IV. Op het Vaanpark is een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het Vaanpark zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het Vaanpark is het nieuwste en met 70 hectare ook het grootste bedrijventerrein van Barendrecht.

Cornelisland

Op bedrijventerrein Cornelisland zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk van Barendrecht aangesloten te worden. Met Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijf op Cornelisland beschikt u naast een snelle internetaansluiting ook over een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

Veren Ambacht

Bedrijventerrein Veren Ambacht beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Overige bedrijvenlocaties in Barendrecht

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Barendrecht mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk. Bedrijven op Barendrecht-Noord, Bijdorp, Dierenstein, Gebroken Meeldijk, Kilweg, Reijerwaard, Ziedewij en Eerste Barendrechtseweg kunnen ook beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Voordelen van glasvezel op een rij

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Naast het feit dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een toekomstvast groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid mogelijk maken als uw zelf wilt. De voordelen van Zakelijk Glasvezel op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. 
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.