+31 76 - 5331331

Glasvezel Sterrenmolen in Balkbrug

Op het bedrijventerrein Sterrenmolen in Balkbrug is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Sterrenmolen

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Sterrenmolen kent per locatie zijn eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven worden onder andere bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Een eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker voor u uitvallen, wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Nieuwsgierig naar de geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Sterrenmolen? Doe dan een Glasvezel Postcodecheck om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en geldende tarieven

(Bedrijfs)vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het heel eenvoudig om twee of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door bedrijfsvestigingen te koppelen, creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Vestigingen koppelen met glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er bijvoorbeeld een IP-VPN worden gebruikt om een optimale Quality of Service te garanderen. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te maken naar een van uw datacenter. Hier bevinden zich uw data en applicaties. Door met een VLAN een directe koppeling te maken naar uw serverapparatuur wordt het werken in de Cloud een stuk plezieriger.