+31 76 - 5331331

Glasvezel Balkbrug

In Balkbrug zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven

Zakelijk Glasvezel kent per locatie zijn eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven worden onder andere bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Een eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker voor u uitvallen, wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Nieuwsgierig naar de geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie? Doe dan een Glasvezel Postcodecheck om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en geldende tarieven

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het heel eenvoudig om twee of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door bedrijfsvestigingen te koppelen, creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Vestigingen koppelen met glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er bijvoorbeeld een IP-VPN worden gebruikt om een optimale Quality of Service te garanderen. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen, met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk om een directe koppeling te maken naar een datacenter. Door met een VLAN een directe koppeling te maken naar uw serverapparatuur wordt het werken in de Cloud een stuk plezieriger.