+31 76 - 5331331

Glasvezel Eigen Haard in Balk

Op het bedrijventerrein Eigen Haard in Balk ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat u de beschikking krijgt over een razendsnelle internetverbinding, maar als uw bedrijf is aangesloten op het glasvezelnetwerk op Eigen Haard dan beschikt u daarnaast ook over een enorm toekomstvast groeipad op de gebieden van zowel capaciteit als diensten. Per definitie zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Een glasvezelverbinding maakt het daarnaast ook mogelijk om meerdere diensten over dezelfde breedbandverbinding af te nemen. Naast dit zijn er nog véél meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Altijd online op Eigen Haard

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is dat uw bedrijf altijd verbonden is met het internet, dan is het mogelijk om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw verbinding. Redundantie is op verschillende manieren te realiseren. Zo kan redundantie al worden bereikt door gebruik te maken van twee verbindingen van verschillende providers die gebruik van een geografisch gescheiden netwerk maken. Wenst u een passend advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.