Glasvezel Balk

In Balk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Balk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Een zakelijke glasvezelaansluiting op bedrijventerreinen in Balk

Balk heeft slechts twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Eigen Haard

Op bedrijventerrein Eigen Haard is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Eigen Haard is het grootste bedrijventerrein van Balk en is vrijwel direct aan de N359 gelegen.

De Stikke

Op bedrijventerrein De Stikke is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Dit zorgt ervoor dat vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn, waardoor bedrijven gemakkelijk een aansluiting kunnen laten realiseren.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Balk

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is afgelopen, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.