+31 76 - 5331331

Glasvezel De Burde in Bakhuizen

Op bedrijventerrein de Burde in Bakhuizen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Burde

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Aan de hand van dit groeipad kunt u verschillende diensten stapelen. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten en services af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Komt u ondanks een capaciteit van 1 Gbit/s toch capaciteit tekort? Dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden tot 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel tarieven op de Burde

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Burde zijn uniek per locatie. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden.