Glasvezel Bakhuizen

In Bakhuizen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bakhuizen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bakhuizen die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Burde.

Zakelijk Glasvezel in Bakhuizen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Bakhuizen

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.