+31 76 - 5331331

Glasvezel Beekakker in Bakel

Op het bedrijventerrein Beekakker in Bakel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van Zakelijk Glasvezel maakt het voor bedrijven een interessante keuze. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van uitermate hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Het snelste internet
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Levertijd Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Beekakker

Om een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Beekakker te realiseren, dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. De reden hiervan is dat er nogal een hoop komt kijken om een bedrijfspand aan te kunnen sluiten op het glasvezelnetwerk. In de praktijk wordt een opdracht opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen, die over meerdere partijen verdeeld worden die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke realisatie van de glasvezelverbinding. Tevens zijn er een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de levertijd kan oplopen. Hierom kan IP Visie nooit garanties geven met betrekking tot opleverdatums voor Zakelijk glasvezel. U kunt hierbij denken aan vertragende factoren als vorst, bouwvak, vervuilde grond, het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer.