Glasvezel Bakel

In Bakel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bakel beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten indien zij dit wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bakel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bakel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Beekakker
  • Hilakker
  • De Brakken

Overige bedrijfslocaties in Bakel

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Bakel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Bolle Akker en Molenakkers zijn gevestigd kunnen ook gewoon worden voorzien van een zakelijke glasvezelaansluiting.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Bakel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.