Glasvezel Bakel

In Bakel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bakel beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten indien zij dit wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Bakel

Bakel beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Kortestraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal in Bakel tegen gunstige voorwaarden te worden aangesloten.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Bakel

Bakel heeft verschillende bedrijventerreinen. Er zijn op al deze terreinen mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Beekakker

Op bedrijventerrein Beekakker zijn een aantal bedrijfspanden al voorzien van glasvezel. Hierdoor zijn er op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor andere bedrijven ook relatief eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Hilakker

Bedrijven die op bedrijventerrein Hilakker zijn gevestigd kunnen ook worden voorzien van glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

De Brakken

Bedrijventerrein De Brakken beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Overige bedrijfslocaties in Bakel

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Bakel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Bolle Akker en Molenakkers zijn gevestigd kunnen ook gewoon worden voorzien van een zakelijke glasvezelaansluiting.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Bakel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.