+31 76 - 5331331

Glasvezel Sint Anthoniusstraat in Baexem

Op het bedrijventerrein aan de Sint Anthoniusstraat in Baexem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Sint Anthoniusstraat

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Zakelijk Glasvezel... een groeipad

Een zakelijke glasvezelverbinding kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u naar eigen wens vullen met verschillende aanvullende diensten. Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding doordat deze modulair en schaalbaar van opbouw zijn. Wanneer de capaciteit voor Zakelijk Glasvezel niet langer voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan bestaat er de mogelijkheid om deze tegen een meerprijs te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.