+31 76 - 5331331

Glasvezel Schuilhoeve in Badhoevedorp

Op de kantorenlocatie Schuilhoeve in Badhoevedorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Schuilhoeve

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Schuilhoeve een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.