Glasvezel Badhoevedorp

In Badhoevedorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Badhoevedorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Badhoevedorp

Badhoevedorp beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Het glasvezel netwerk van Badhoevedorp heeft als middelpunt de centrale aan de Burgermeester Amersfoordtlaan. Vanuit deze centrale vertrekken de diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waarmee zowel bedrijven als particulieren vrijwel overal in Badhoevedorp gebruik kunnen maken van snel internet.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Badhoevedorp

Badhoevedorp beschikt over twee bedrijventerreinen. Beide terreinen bieden mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Schuilhoeve

Op bedrijventerrein Schuilhoeve zijn er mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Anthoniushoeve

Op bedrijventerrein Anthoniushoeve kunnen bedrijven ook gebruik maken van Zakelijk Glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Delen van een glasvezel verbinding

Bent u met meerdere deelnemers gevestigd in een bedrijfspand en wenst u kosten te besparen? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer u een glasvezelverbinding wilt delen met andere partijen, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en de maandelijkse kosten. Echter is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.


Badhoevedorp maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer