+31 76 - 5331331

Glasvezel Sophia Wolde in Baarn

Op het bedrijventerrein Sophia Wolde in Baarn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Met een groeiende vraag naar bandbreedte onder bedrijven is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze, met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Dit houdt in dat niet alleen de downloadsnelheid hoog is, maar dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding, dankzij een modulaire en schaalbare opbouw. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Sophia Wolde

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Sophia Wolde zijn uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot aan de glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig alle mogelijkheden en actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel op uw locatie controleren.