+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordschil in Baarn

Op het bedrijventerrein Noordschil in Baarn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Noordschil

De glasvezeltarieven in Noordschil zijn uniek per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Noordschil? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Bedrijventerrein Noordschil is direct gelegen aan de A1.