+31 76 - 5331331

Glasvezel De Drie Eiken in Baarn

Op bedrijventerrein de Drie Eiken in Baarn ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Drie Eiken

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Deze oplevertijd komt voornamelijk doordat er nogal veel komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het proces van aanvraag tot oplevering uit pakweg 20 deelprocessen en kent verschillende factoren waardoor de levertijd vertraagt kan worden. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, gesloten seizoenen* en meer...

Garanties met betrekking tot levertijd van Zakelijk Glasvezel op Drie Eiken

Helaas kan IP Visie nooit opleverdatums garanderen. Dit heeft ermee te maken dat er onvoorziene omstandigheden kunnen optreden tussen het moment van aanvragen en de gewenste opleverdatum. In het voortraject doen onze medewerkers er alles aan om een realistische opleverdatum aan te geven die gebaseerd is op de bij ons bekende informatie. Nadat de aanvraag bij ons is ingediend zal er een verwachte opleverdatum worden gecommuniceerd. Let op: Dit is een verwachte opleverdatum.

VoIP bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data en telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. Hierbij heeft u een keuze uit een tweetal VoIP opties. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kan deze worden ingezet met een SIP-trunk om te genieten van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u hiervan toch gebruik te maken? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor de ideale oplossing.