+31 76 - 5331331

Glasvezel Baarn

In Baarn zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Baarn die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Baarn

Baarn beschikt over een eigen glasvezel ring, met als middelpunt de centrale aan de Teding van Berkhoutstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Baarn goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

Diensten over Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s en de standaarddienst Zakelijk internet. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten u af kunt nemen. U kunt de diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt. Naast de dienst Zakelijk internet, heeft u nog vrije keuze in het afnemen van andere aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan diensten als: Ethernet VPN, VOIP-bellen en nog vele andere diensten.