Glasvezel Baarn

In Baarn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Baarn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Baarn

Baarn beschikt over een eigen glasvezel ring, met als middelpunt de centrale aan de Teding van Berkhoutstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Baarn goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Baarn

Baarn beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over dezelfde verbinding afgenomen kunnen worden.

Noordschil

Op bedrijventerrein Noordschil zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Noordschil is het grootste bedrijventerrein van Baarn en kent een goede bereikbaarheid via de A1.

De Drie Eiken

Op bedrijventerrein De Drie Eiken ligt er een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle bedrijfspanden op het terrein zijn er voorzieningen voor Zakelijk Glasvezel aanwezig, waardoor er gemakkelijk aansluitingen kunnen worden gerealiseerd.

Sophia Wolde

Op bedrijventerrein Sophia Wolde kunnen bedrijven ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk om zo gebruik te kunnen maken van een snelle internetverbinding.

Diensten over Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s en de standaarddienst Zakelijk internet. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten u af kunt nemen. U kunt de diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt. Naast de dienst Zakelijk internet, heeft u nog vrije keuze in het afnemen van andere aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan diensten als: Ethernet VPN, VoIP-bellen en nog vele andere diensten.