Glasvezel Baarn

In Baarn zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Baarn die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Baarn

Baarn beschikt over een eigen glasvezel ring, met als middelpunt de KPN centrale aan de Teding van Berkhoutstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Baarn goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

Baarn dankt haar ontwikkeling voor een belangrijk deel aan ondernemers. Zij waren het die, in het kielzog van het Koninklijk Huis, halverwege de vorige eeuw naar Baarn trokken en er exclusieve villa’s lieten bouwen. Baarn is groen en bosrijk. Dat zie je terug bij bestemmingen als Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld en Lage Vuursche, maar ook binnen de bebouwde kom is die allure overal zichtbaar en voelbaar. De unieke, centrale ligging aan de A1 en A27 en de aanwezigheid van een NS-station maakt Baarn uitstekend bereikbaar. Vanuit alle bedrijfslocaties zijn snelweg en het centrum makkelijk te bereiken. Vorstelijk Baarn: een authentiek en gastvrij dorp met stijl, allure en kwaliteit

Lage Vuursche behoort tot ook de gemeente Baarn.

Diensten over Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s en de standaarddienst Zakelijk internet. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten u af kunt nemen. U kunt de diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt. Naast de dienst Zakelijk internet, heeft u nog vrije keuze in het afnemen van andere aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan diensten als: Pinnen over IP, Ethernet VPN, VOIP-bellen en nog vele andere diensten.

Wanneer u met 1 Gbit/s niet voldoende capaciteit heeft voor uw bedrijf, kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Postcodes Baarn: 3740, 3741, 3742, 3743 en 3744