+31 76 - 5331331

Glasvezel Baarn

In Baarn zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Baarn die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Baarn

Baarn beschikt over een eigen glasvezel ring, met als middelpunt de KPN centrale aan de Teding van Berkhoutstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Baarn goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

Diensten over Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s en de standaarddienst Zakelijk internet. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten u af kunt nemen. U kunt de diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt. Naast de dienst Zakelijk internet, heeft u nog vrije keuze in het afnemen van andere aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan diensten als: Pinnen over IP, Ethernet VPN, VOIP-bellen en nog vele andere diensten.

Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw bedrijf, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Baarn

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Baarn komt een hoop kijken. De oplevering is onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen, deze deelprocessen worden vaak verdeeld over meerdere partijen die allemaal zijn betrokken bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal vertragende factoren die de levertijd verder kunnen doen oplopen. U kunt hierbij denken aan factoren als de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen), gesloten seizoenen en meer...

Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april