+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kieën in Baarlo

Op bedrijventerrein de Kieën in Baarlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding te laten verlopen. Hierbij lopen data (internet bijvoorbeeld) en het telefoonverkeer over dezelfde verbinding, waardoor het niet langer nodig is om aparte PTSN-lijnen af te nemen. Wanneer u belt via een glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP), wat betekent dat uw telefoonverkeer via het internet wordt afgehandeld. IP Visie biedt een tweetal mogelijkheden om uw telefoonverkeer doormiddel van VoIP aan te sluiten op het zakelijk glasvezelnetwerk. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een SIP-trunk, waarbij uw eigen telefooncentrale op het IP-netwerk wordt aangesloten. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder eigen telefooncentrale gebruik van VoIP te maken middels Hosted Telefonie, waarbij er een telefooncentrale tegen een maandelijks bedrag voor u wordt beheerd.

Een glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Kieën

Om te kunnen besparen op de kosten voor een glasvezelverbinding kan er worden gekozen om deze te delen met andere partijen. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle partijen/deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Vervolgens is het de bedoeling dat een van de deelnemers wordt aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel-access en de gemoeide kosten. Het is gebruikelijk indien gewenst dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks bij IP Visie afnemen, waarvoor zij ook individueel worden gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.