+31 76 - 5331331

Glasvezel Baarlo

In Baarlo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Baarlo beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven kunnen worden aangesloten op het netwerk als zij dat wensen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Baarlo die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Kieën.

Controleer uw glasvezeltarieven in Baarlo

Zakelijk Glasvezel in Baarlo kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager zijn. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Baarlo in onze Glasvezel Postcodecheck.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.


Baarlo (provincie Limburg) maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas