Glasvezel Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Baarle-Nassau is een unieke gemeente vanwege de enclave situatie tussen Nederland en Belgie. Desondanks beschikt Baarle-Nassau over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal in de gemeente goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Baarle-Nassau

IP Visie levert in Baarle-Nassau verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met onder andere Midden BrabantGlas, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Baarle-Nassau mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunnen verschillende diensten en services worden gestapeld, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is daarnaast modulair en schaalbaar van opbouw, bedrijven kunnen hierdoor meerdere diensten afnemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.