Glasvezel Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Baarle-Nassau is een unieke gemeente vanwege de enclave situatie tussen Nederland en Belgie. Desondanks beschikt Baarle-Nassau over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal in de gemeente goede breedband voorzieningen mogelijk zijn. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Baarle-Nassau ligt centraal in de driehoek Breda, Tilburg en Turnhout (Belgie) en heeft één bedrijventerrein dat deels in twee landen ligt. Baarle-Hertog heeft ook een eigen bedrijventerrein. Baarle-Nassau is vooral bekend vanwege de zondagsopenstelling van de winkels in het centrum.

Op verzoek van Koninklijke Drukkerij Em. De Jong is in 2013 het perceel aan de oostzijde van de Visweg uitgebreid. Dit is de reden dat het bestemmingsplan Bedrijventerrein Visweg-Oost is opgesteld. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om het bedrijventerrein uit te breiden. Diverse bedrijven zijn al aangesloten op het glasvezelnetwerk op dit bedrijventerrein.

Postcodes: 5110, 5111, 5113, 5114