+31 76 - 5331331

Glasvezel Baambrugge

In Baambrugge zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Baambrugge beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Baambrugge

Ieder bedrijfspand in Baambrugge heeft zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk glasvezel. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt bepaald de glasvezeltarieven die voor uw locatie gelden. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezel netwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker voor u uitvallen. Doormiddel van de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle mogelijkheden en actuele tarieven voor Zakelijk glasvezel op uw locatie in Baambrugge.

Redundante glasvezelverbinding

Indien het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie noodzakelijk is dat uw bedrijf altijd bent met het internet is verbonden, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een redundante verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden bereikt. Zo kunt u bijvoorbeeld van 2 verbindingen van verschillende providers die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk gebruik maken. Wanneer u zekerheid wenst of de redundantie die u wilt toepassen geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact met een van onze adviseurs opnemen. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en waarom deze wel of niet bij uw bedrijfssituatie aansluiten.


Baambrugge maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen