+31 76 - 5331331

Glasvezel Dambroek in Baak

Op het bedrijventerrein Dambroek in Baak is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale infrastructuur wat het beheer van uw netwerken vereenvoudigd en vele voordelen biedt. Vestigingen door middel van Zakelijk Glasvezel koppelen kan op meerdere manieren gerealiseerd worden. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen doormiddel van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel met eigen firewalls voor internet op te zetten. Naast eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling naar uw serverapparatuur te realiseren. Op deze manier zal werken in de Cloud een stuk plezieriger worden omdat u beschikt over een directe koppeling die via een VLAN wordt gerealiseerd.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Baak

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfsgegevens dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged router. Heeft uw organisatie behoefte aan extra IPv4 adressen? Dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Voor de aanvraag van Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Dambroek kunt u contact opnemen met een van onze consultants.