Glasvezel Baak

In Baak zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Baak beschikt over een prima infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Dambroek

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Baak die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Dambroek.

VoIP telefonie en glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Via een verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie uit te rusten met een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Baak

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Baak maakt onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst.