+31 76 - 5331331

Glasvezel Baak

In Baak zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Baak die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De tarieven voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Baak

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.