+31 76 - 5331331

Glasvezel Vaartwijk in Axel

Op het bedrijventerrein Vaartwijk in Axel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel... dan is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Data en telefonie worden dan gescheiden verzonden over dezelfde glasvezelverbinding. IP Visie biedt haar klanten hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Bekijk de glasvezeltarieven voor bedrijventerrein Vaartwijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn op bedrijventerrein Vaartwijk uniek per bedrijfslocatie. De afstand van uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk spelen een doorslaggevende factor voor de geldende tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en actuele tarieven van Zakelijk Glasvezel kunt u een Postcodecheck uitvoeren.