Glasvezel Axel

In Axel (Zeeuws Vlaanderen) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Axel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Axel

Axel beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Nieuwendijk. Van hier lopen diverse glasvezelringen door de gemeente richting de diverse wijken en bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen in Axel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Axel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Vaartwijk
  • Drieschouwen
  • Kleine Noordpolder

Glasvezel in Axel bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel in Axel komen er een aantal zaken kijken. Zo dienen wij van u de benodigde bedrijfs- en locatiegegevens te ontvangen. Ook zult de gewenste aanvullende diensten die u wilt gaan gebruiken moeten aangeven in de aanvraag. Als u behoefte heeft aan (extra) vaste IP-adressen dan kunt u dit aangeven in de aanvraag. Tevens kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een managed of een unmanaged router. Wanneer u een glasvezelverbinding wenst te bestellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze consultants.