Glasvezel Axel

In Axel (Zeeuws Vlaanderen) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Axel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Axel

Axel beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Nieuwendijk. Van hier lopen diverse glasvezelringen door de gemeente richting de diverse wijken en bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen in Axel

Axel beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Axel kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten over dezelfde verbinding afgenomen kunnen worden.

Vaartwijk

Op bedrijventerrein Vaartwijk zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Vaartwijk is met een oppervlakte van 16 hectare het grootste bedrijventerrein van Axel.

Drieschouwen

Op bedrijventerrein Drieschouwen is het voor bedrijven mogelijk om op individuele basis op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Kleine Noordpolder

Op bedrijventerrein Kleine Noordpolder hebben bedrijven ook de mogelijkheid om van glasvezel gebruik te maken om zo over een snelle internetverbinding te beschikken.

Glasvezel in Axel bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel in Axel komen er een aantal zaken kijken. Zo dienen wij van u de benodigde bedrijfs- en locatiegegevens te ontvangen. Ook zult de gewenste aanvullende diensten die u wilt gaan gebruiken moeten aangeven in de aanvraag. Als u behoefte heeft aan (extra) vaste IP-adressen dan kunt u dit aangeven in de aanvraag. Tevens kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een managed of een unmanaged router. Wanneer u een glasvezelverbinding wenst te bestellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze consultants.