+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenakkers in Asten

Op het bedrijventerrein Molenakkers in Asten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Molenakkers aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Via een glasvezelverbinding kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden getransporteerd. Hierbij heeft u keuze uit een tweetal VoIP oplossingen. Met een SIP-trunk kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten om te genieten van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een telefooncentrale en wenst u hiervan toch gebruik te maken? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteit huren.